WordPress website laten maken

Ben je opzoek naar een WordPress specialist? Zoek niet verder. Toen WordPress nog in de kinderschoenen stond (alweer 10 jaar geleden) gebruikte ik het al om er blogs mee op te bouwen. Nu is het uitgegroeid tot een volledig CMS (contentmanagementsysteem) en zijn de mogelijkheden oneindig. Eenvoudige blogs opzetten kan nog steeds, maar nu is het ook mogelijk om volledige functionele websites en applicaties op maat te ontwikkelen.

30% van alle websites op het internet draaien op WordPress en vanwege zijn sterke eigenschappen wordt dit percentage alleen maar groter. Kennis van dit systeem is voor nu en later enorm belangrijk. Daarom ontwikkel ik niet alleen jouw product, maar neem ik je ook mee in het proces. Ik ga voor een langdurige samenwerking en neem naast de technische ook een adviserende rol aan.

Genoeg gelezen? Neem contact op!

Waarom een WordPress website?

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Daarnaast is het ook een open source platform, waardoor je niet aan een internetbureau gebonden bent vanwege regels en licenties.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Goed uitbreidbaar met maatwerk
  • Snellere ontwikkeling dan bij een custom CMS
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Relatief lage kosten om op te zetten
  • Betrouwbaar, open en transparant

Het realiseren van jouw WordPress website

Het prijskaartje van je website bepalen we vooraf, zodat je rekening kunt houden met je budget. Alle stijling en functies worden besproken en er wordt een helder overzicht gemaakt van het aantal uur en de uiteindelijke kosten.

Het ontwikkelen van een sterke WordPress website is iets wat we samen doen. We vragen, designen, overleggen en ontwikkelen totdat er een eindproduct staat waar we samen trots op kunnen zijn. Doordat je er zelf onderdeel van bent kunnen we allebei vroegtijdig schakelen en het product de goede kant opsturen. Ik hou de lijnen graag kort en leg verantwoording af voor keuzes die gemaakt moeten worden.

Ik ken alle ins en outs van WordPress en deze kennis deel ik dan ook graag met je. Ik zorg dat je bekend wordt met het systeem en weet hoe je pagina’s, teksten en afbeeldingen kunt bewerken.

Ja, ik wil een nieuwe WordPress website

Heb je al een WordPress website?

Heb je al een WordPress website, maar is deze verouderd of wil je deze uitbreiden met nieuwe functionaliteiten? Geen enkel probleem. We kunnen verder gaan op de basis die je al hebt. We nemen samen de website door en kijken kritisch naar de grootste verbeterpunten. WordPress is enorm flexibel en het is vaak mogelijk om dingen aan te passen, zonder opnieuw te beginnen.

Fullservice Webdesign Bureau Arnhem

Tof! Je nieuwe website staat en draait naar volle tevredenheid. Nu is het tijd om het doel met je website voor ogen te krijgen. Wil je deze optimaliseren voor de zoekmachine, zodat je beter gevonden wordt? Of wil je een online marketing campagne uitvoeren en gebruik maken van bijvoorbeeld Google Ads of social media? Ik werk nauw samen met SEO specialisten, online marketeers en tekstschrijvers. Met een specialist op elk gebied halen we het beste uit je website.

Tijd voor een krachtige online identiteit met WordPress?

Ben je overtuigt en wil je een nieuwe WordPress website laten maken? Leuk! Neem gerust contact met me op door te bellen, appen of mailen.