Webdesign Arnhem

Webdesign waar je trots op kunt zijn

Wil je een website of webshop laten maken? Dan heb je de juiste persoon gevonden. 10 jaar geleden begon ik met het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten.

Voor mij is het belangrijk dat we samen tot een doordachte website komen. Het product moet perfect aansluiten op de missie en visie van jouw bedrijf of idee.

Samen zorgen we ervoor dat de bezoeker via jouw website het verhaal kan beleven en actie onderneemt. Dit en meer regel ik allemaal vanuit mijn webdesign studio in Arnhem.

WordPress website & webdesign Arnhem op maat

Ik ben gek van WordPress en ontwikkel de meeste websites in dit systeem (website zonder CMS is natuurlijk ook mogelijk).

Op dit moment is WordPress het meest gebruiksvriendelijke CMS (contentmanagementsysteem) op de markt en is het enorm flexibel.

Al mijn websites worden compleet op maat gemaakt met een uniek thema. Door voor je eigen thema te kiezen heb je geen last van updates, plugins die niet ondersteund worden en andere gebreken.

Meer weten over WordPress? Lees hier verder ↠

Wat zijn de voordelen van WordPress?

 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
 • Goed uitbreidbaar met maatwerk
 • Snellere ontwikkeling dan bij een custom CMS
 • 100% zoekmachine vriendelijk
 • Relatief lage kosten om op te zetten
 • Betrouwbaar, open en transparant

Gesprek & webdesign advies

Ik vind het tof om samen met jou te gaan zitten en het komende project te bespreken. Voordat ik aan de slag ga bepalen we een strategie en plan van aanpak.

Wat zijn je verwachtingen? Welke resultaten ga je behalen? Genoeg vragen die antwoord nodig hebben. In mijn webdesign studio in Arnhem of op locatie bespreek ik graag de mogelijkheden.

Keertje kennismaken? Neem contact op ↠

Concept & design

Jouw idee of product is uniek. Aan de hand van het verhaal gaan we samen kijken naar het best mogelijke design. Een goede customer journey is van groot belang bij zowel websites als webshops.

We stellen voor het ontwikkelen een wireframe op, zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke functionaliteiten er straks in komen. Zonder plan beginnen en kijken wat er gebeurt is niet mijn ding.

Website ontwikkelen

Na het ontwerpen van een té gek webdesign, is het tijd om deze te gaan ontwikkelen. Voor het ontwikkelen zet ik altijd een testomgeving op, zodat je live mee kunt kijken met de voortgang.

We splitsen de website op in tijdblokken en na ieder blok hebben we contact en bespreken we kort de punten van aandacht. Iedere website die ik ontwikkel is uniek en compleet op maat. Uiteraard is de website ook 100% mobielvriendelijk / responsive.

Ook laat ik je tussendoor kennis maken met het systeem (waarschijnlijk WordPress) en leg ik je uit hoe je zo snel en effectief mogelijk je website kunt beheren.

Technische optimalisatie & online marketing Arnhem

De beste websites zien er niet alleen strak uit, maar zijn ook retesnel en goed vindbaar. Ik werk nauw samen met online marketeers in Arnhem die hier dag en nacht mee bezig zijn en het beste uit jouw website weten te halen.

De mensen waar ik mee werk zijn net zo betrokken en gaan voor een langdurige relatie. We leggen de lat hoog en we leveren iedere website op met een laadtijd van minder dan 2 seconden. Ook voldoen ze aan alle eisen van Google en leggen we je uit hoe je SEO-teksten kunt schrijven voor al je zoekwoorden waar je op gevonden wilt worden.

Hosting van je website

Betrouwbare en professionele hosting kan niet in het rijtje ontbreken. Voor mijn eigen projecten zorg ik dat er tijdens het ontwikkelen een testomgeving wordt opgezet. Hierdoor kun je op afstand de website bekijken.

Als we de website live zetten kunnen we kijken of je huidige hosting pakket nog voldoet en of het ruimte geeft aan eventuele uitbreiding.

We hebben een 99,9% uptime garantie, maar als er toch iets mis gaat met de website zien we dat gelijk. We monitoren alles en schakelen snel.

Waarom je website laten maken door Luuk?

 • Bak met kennis en ervaring
 • Kent alle geheimen van WordPress
 • Neemt je mee in het proces
 • Waardevol netwerk van IT’ers en online marketeers
 • Beheerst meerdere programmeertalen
 • Oog voor design

Support voor je website

Korte lijnen en persoonlijke contact vind ik ontzettend belangrijk. Ik geef graag antwoord op al je vragen en ik deel mijn kijk op de online wereld.

Verder hou ik me constant bezig met updates, security, nieuwe functionaliteiten, usertesting en statistieken voor jouw website.

Klaar om bij de beste websites van Arnhem te horen?

Plan dan een afspraak ↠

Reviews

Daniël

Luuk is voor mij de ideale websitebouwer. Hij reageert snel, doet goed zijn werk, houd rekening met SEO, stelt ideeën voor en denkt mee.

Via Google →
Monique

Luuk heeft voor mij een prachtige website naar wens gebouwd. De communicatie hierover verliep ook vlotjes. Ik kan hem alleen maar bij iedereen aanbevelen!

Via LinkedIn →
Omar

Prettige ervaring van begin tot einde. Eindelijk iemand die luistert en meedenkt in plaats van verkoopt.

Via Google →
Bert

De beste webdesigner van Arnhem, veel succes met je eigen zaak Luuk!

Via Google →