Over

luuk arends webdesigner in arnhem

Al sinds mijn jonge tienerjaren ben ik bezig met het bedenken, vormgeven en ontwikkelen van digitale producten. Op dit moment bestaat het grootste gedeelte van mijn werk uit het ontwerpen en bouwen van WordPress websites, Woocommerce en Magento webshops.

Naast het technische werk vind ik het ook super om samen met jou te gaan zitten en een uniek product neer te zetten. Dit product wordt jouw pronkstuk en gaat perfect aansluiten op de missie en visie van jouw bedrijf of idee. Ik zorg ervoor dat de bezoeker via jouw website het verhaal kan beleven en actie onderneemt.

Samen zetten we een eindproduct neer waar we beiden trots op kunnen zijn. Dat lukt ons makkelijk als we allebei doen waar we goed in zijn en onze schouders eronder zetten. En dat is iets waar ik nu al naar uitkijk!

Op dit moment werk ik vanuit mijn studio in Arnhem en als ik even niet aan het werk ben maak ik graag muziek op mijn hollow body gitaar, reis ik de halve wereld rond om te wandelen en maak ik plannen om ooit mijn Tiny House ergens te kunnen bouwen. Zin om een keer kennis te delen of een project te starten? Tof! Neem gerust contact op.